2011. szeptember 27., kedd

A fűszerspirál építése, gondozása - Jelenlegi ára: 2 440 Ft


A fűszerspirál építése, gondozása
A tartalomból: A fűszerspirálról általában; Mi is az a fűszerspirál?; Fűszerágyás, ideális termőhelyi körülményekkel; A természeti kertek dísze; Értékes élőhely a hasznos állatoknak; Erőt sugárzó szimbolikus forma; A fűszerspirál születése A fűszerspirál építése; Környezeti feltételek; A fűszerspirál formája; A fűszerspirál elhelyezés; Az építés ideje; Milyen kőből építsük?; A kövön kívül milyen anyagokra van szükség?; A munka menete; Első lépés: A tervrajz átmásolása; Második lépés: A vízelvezető réteg elkészítése; Harmadik lépés: Az építési törmelék felkupacolása; Negyedik lépés: A sziklafal felhúzása; Építkezés lejtőn; Búvóhelyek hasznos állatoknak; Fészkelődoboz rovaroknak; Fészekodúk; Lakóhelyek kisemlősöknek Süntanya; A tó építése; A növények kiválasztása; Vetés és ültetés; A fűszernövények szaporítása; Dugványozás; Gyökérsarjak, tőosztás; Fűszernövények magról; A fűszerspirál fenntartása; Tavaszi és őszi tisztogatás; Többéves fűszerspirálok; felújítása, helyreállítása A fűszernövények felhasználása; A fűszerek betakarítása; Virágok, lombok, magok, gyökerek; A fűszerek tartósítása; Szárítás Fagyasztás; Sózás, cukrozás; Eltevés ecetes vagy olajos lében; Fűszerek a konyhában; Bólék, fűszeres likőrök; Teakeverékek; Fűszerkeverékek; Fűszerspirál-növények a házipatikában; Saját készítésű gyógynövényes kozmetikumok
KIADÓ: Cser Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 64
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 04:45
. A fűszerspirál építése, gondozása - Jelenlegi ára: 2 440 Ft