2011. július 31., vasárnap

Pannonicum porított QC készítmény - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Pannonicum termékcsalád egyik terméke. Aki ismeri tudja mire jó, aki nem ismeri annak bemutatom.
A Qualiti cardio a méltán híres magyar bio-termesztésű vörös szőlők ( mag , héj ) , gyümölcsök, zöldségek és édesvízi algák biológiailag aktív tápanyagainak különleges összetételű kombinációjára épül.
Rendszeres fogyasztása révén hatóanyagainak köszönhetően gátolják a Szív és Érrendszer károsodásait. Elősegítheti a már kialakult állapot javulását, regenerálódását.
Laktóz és koleszterinmentes, vegetariánusok és diétázók is fogyaszthatják
Egészsége védelmében fogyasszon naponta3 tbl – t szétrágva vagy rágás nélkül , bőséges vízzel!
Nem táplálékiegészítő, hanem funkcionális élelmiszer
 
Éljünk szívbaj nélkül!
Korunkban a helytelen táplálkozás a legfőbb oka a szív és érrendszeri valamint a vastagbél problémáknak . Ezek a magyar lakosság körében népbetegségnek számítanak , amelyek a civilizációs ártalmak következményei sajnos nem csak a felnőtteket érintik egyre nagyobb számban , hanem a gyermekeink között is súlyos és nehezen visszafordítható következményekkel járnak..
 
Mára már 20% az elhízott gyerekek aránya Magyarországon , ami a betegségek kialakulásuknak az elsődleges rizikófaktora. A kutatások bizonyították, hogy a gyermekkori elhízás akár 5X ére növelheti a felnőttkori szívinfarktus kockázatát. Így látható, hogy a felnőttek felelőssége óriási, hiszen a baj magalapozása már gyerekkorban elkezdődik és a rizikófaktorok számával (mozgásszegény életmód, számítógépes játékok, mobiltelefonok által közvetített elektro-szmog, dohányzás, Mc Donaldos gyorsétkezés) potenciálisan képes megrövidíteni az életüket.
 
Pedig a baj megelőzhető lenne rendszeres testmozgással, tudatosabb élettel és táplálkozással, példamutatással.. Évente közel 16000 ! ember hal meg Magyarországon szívinfarktusban . A krónikus vénás elégtelenség (CVI) Magyarország lakosságának 20-30 % -t érinti. Szívünk és ereink védelméről gondoskodnunk kell! Gondoljuk csak végig, milyen terhelésen megy át a szívünk, hisz átlagosan százezret dobban naponta., pumpálva a vért az érrendszerünkbe, aminek hossza százezer km ! Fontos hogy segítsük munkáját , hogy hosszú élettel ajándékozzon meg bennünket ! Nem akarok riogatni senkit, de ezek a szomorú tények. A
kép mindent elmond a termékekről. Minden kérdésre szívesen válaszolok. Aki több terméket vásárol spórolhat a postaköltségen. Nézz be hozzám, sok 1ft-os terméket teszek fel folyamatosan. Kérdezz, ha keresel valamit, de nem találod még az oldalamon, mert biztos folyamatban van a feltöltése.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 21:41
. Pannonicum porított QC készítmény - Jelenlegi ára: 4 000 Ft