2011. április 24., vasárnap

Adipokill - ZSÍRÉGETŐ SZUPER-MÁTRIX! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

A termék hivatalos oldala :
http: //www. scitec. hu/product. php? ver=1&name=scitec_adipokill
SCITEC NUTRITION® - ADIPOKILL
A Végső Szó A Zsírégetésben!
MULTI-VEKTOR ZSÍRÉGETŐ SZUPER-MÁTRIX!
FELSZABADÍTJA ÉS ELÉGETI A MAKACS ZSÍRT!
CSÖKKENTI AZ ÉTVÁGYAT, ENERGIZÁL!
JAVÍTJA A HANGULATOT, KIHAJTJA A FELESLEGES VIZET!
FELSZÍVÓDÁST FOKOZÓ BIOPERINE® HOZZÁADÁSÁVAL!
KÖNNYEN HORDOZHATÓ GYÓGYSZERLEVELES KAPSZULÁK!
Az ADIPOKILL egy multi-vektor zsírégető formula felszívódást fokozó BioPerine® hozzáadásával. Felszabadítja és elégeti a makacs zsírt, energizál, csökkenti az étvágyat, javítja a közérzetet, és kihajtja a felesleges vizet.
FELHASZNÁLÁS:
A stimulánsok iránti érzékenység nagy egyéni eltéréseket mutat. Az egyéni tolerancia megállapításához célszerű kezdetben napi 1-2 alkalommal 1-2 kapszulát bevenni. Naponta maximum 2x3 kapszula bevétele javasolt: az egyik adagot reggel, a másikat kora délután. Ciklizált szedés javasolt: 8-12 hét szedés után tarts 2 hét szünetet. A szedés ideje alatt kerülj minden egyéb stimulánst (koffein, tirozin, yohimbin, stb)! Kizárólag nem stimuláns zsírégetőkkel kombinálható (pl. L-karnitin)!
FIGYELEM: A készítmény fennálló testi vagy lelki betegségek, gyógyszerszedés alatt nem használható! Kérjük kerülje a készítmény szedését 21 éves kor alatt, illetve terhesség vagy szoptatás esetén! A termék felszívódást módosító hatóanyagot tartalmaz, mely hatással lehet az Ön által szedett egyéb gyógyszerek felszívódására is. Használat előtt egyeztessen kezelőorvosával! KÉRJÜK NE LÉPJE TÚL A JAVASOLT DÓZIST!
 
ÁTVÉTEL SZEMÉLYESEN XIII. ker. !!!


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-04-25 16:41
. Adipokill - ZSÍRÉGETŐ SZUPER-MÁTRIX! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft